GALA Life is Dance - 21.12.2019


 GALA Life is Dance


       Aseară, am avut parte cu toții, cei prezenți la sala Mercur Styl la "Gala Life is Dance", exact așa cum ni s-a promis, de un spectacol de zile mari.
"Life is Dance", nu e doar un nume (extrem de inspirat) folosit de instructorii de dans, pentru școala lor. E o realitate pentru ei - Ionut Ionescu și Ionescu-Racolta Bianca în primul rând, dar și pentru numeroșii copii și tineri pe care îi antrenează.
Gala. S-a văzut din orice punct și orice direcție, cât de mult s-a muncit pentru acest spectacol. Fiecare membru, fără excepție. Multă muncă, dăruire, pasiune și suflet în procent maxim.
Au întruchipat personaje din musicaluri celebre: “Frozen” ,”Harry Potter” ,”Flinstone Familly”, "Cinderella “, ”Adams Familly”, "Grease”, ”ABBA”," The Greatest Showman", "Titanic" etc și din povești și filme îndrăgite.
Costume extrem de potrivite și inspirate. Câtă alergătură, câte costuri și emoții! Dar a meritat!
Apogeul acestui spectacol a fost desigur momentul “Phantom of the Opera”. Magic! Miraculos! Senzațional! Speechless!
Tânărul Nicu Șonea de 13 ani venit tocmai din București să ne încânte cu vocea lui a contribuit de asemenea la reușita acestei gale.
Deloc de neglijat este faptul că a asistat la tot spectacolul Moș Crăciun. Care, a fost la fel de încântat ca noi toți cei prezenți. Și evident că nu a venit cu sacul gol. A premiat pe fiecare membru "Life is dance" cu medalii și cupe. Cu trofee pe marii campioni ai competițiilor din cursul anului.
Prezența Andreei Bogdan a fost sarea în bucate, iar imensul tort, cireașa!
Încă o dată, mulțumiri pentru familia minune formată din Ionuț și Bianca! Lor li se datorează totul!❤️ Respect!
Felicitări tuturor!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aşa cred eu... Tu?