„Nu ai Facebook, nu exiști!” - 31.07.2016

„Nu ai Facebook, nu exiști!” spune o vorbă din popor! J


Prieteni, poze, filmulețe, imagini, citate, gânduri, urări, articole și câte-n lună și în stele!

Dimineața la prima oră, în baie în cele câteva minute de stat în cel mai liniștit loc din casă, sau la cafeaua sorbită în bucătărie. Dai câteva like-uri. În mijlocul de transport (dacă nu cumva conduci!). Iarăși câteva like-uri. Unii au norocul să-și permită și la serviciu. De școală ce să mai vorbim! V-ați uitat vreodată pe o terasă plină? Numărați câți dintre cei aflați acolo butonează la telefon! 
Acum iarăși, cu isteria Pokemonii și Pikaciu-ii :)) Pentru ei se oare tunde iarba din Parcul „mare“, sâmbata dimineața de la 7:30 ?! : p.  Ce-ar fi dacă aș scoate pe FB în grupurile de vânzări-cumpărări o lenjerie de pat cu Pikaciu, (folosită ce-i drept…). M-aș îmbogăți? J Era să uit! Știați că deja există manea dedicată lor, nu? Cuuuum? Nuuu știiiți ??? !!! Inventată de unicul și singurul, doamnelor și domnilooooor: Costiiii de la Timișoaraaaa !!!! (la știri am văzut! J... pfff !!!)



Prietenii de pe FB. E ciudat să-ți fie prieteni, iar dacă pe stradă vi se intersectează drumurile îți evită privirea să nu fiți nevoiți să vă salutați. Dar tu îi știi viața socială, unde merge, ce mănâncă, ce-i place și ce nu; îi știi prietenii, familia, bucuriile și necazurile. Toate vacanțele, călătoriile, trupul în costum de baie ...
În rest, ok. Regăsești persoane, pe care altfel nu le-ai mai fi revăzut. Și te bucuri de-adevăratelea! 

Evenimente. Astea, da! Afli de ele. Iar dacă ai avut ghinionul să nu poți participa, măcar vezi, auzi, citești câte ceva din ceea ce ai ratat. 


Atât pentru azi, că deja e mâine! J Oare Pokemonii s-au dus la culcare? Nu pot verifica, telefonul meu nu suportă… E ceva mai trecut. Și nu sufăr pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Aşa cred eu... Tu?